Recorreguts

TRAIL DE L’ERA – 7 KM

El circuit blau tindrà una distància d’uns 7,5 Km.

El recorregut serà molt entretingut i divertit, on es combinaran trams fàcils amb alguns de més dificultat i on es podrà gaudir de l’entorn rural de Cervera amb els seus racons amagats i desconeguts per a molts. Aquest recorregut, transcorrerà per diferents tipus de pista (10% urbà, 25% camins rurals i 65% corriol).

Es podrà completar amb un temps de 4 hores, temps suficient perquè la pugui fer gent de tots els nivells i especialment per els que es vulguin iniciar en el món de les marxes i curses trail i muntanya.

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12371978

TRAIL DE L’ERA – 20KM

El circuit vermell tindrà una distància de mitja marató (21Km).

El recorregut serà molt entretingut i divertit, el qual també es podrà gaudir de l’entorn rural de Cervera amb els seus racons amagats i desconeguts per a molts..

Aquest recorregut, serà una combinació de trams de corriols trencacames (puja-baixa). Alguns d’aquests trams tindran certa dificultat tècnica i transcorreran per diferents tipus de pista (10% urbà, 15% camins rurals i 75% corriol).

Es podrà completar amb un temps de 4 hores, temps suficient perquè la puguin fer gent de tots els nivells però que entrenin habitualment.

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12462366

traildelera2016